Den Bosch 832

Stichting Voetbalpromotie Stadsgewest 's-Hertogenbosch

Verslagen

RKJVV wint Den Bosch-832 toernooi

RKJVV heeft het Den Bosch-832 toernooi gewonnen. Mede dankzij twee goals van Johan Marcé wonnen de Bosschenaren in de finale met 3-2 van OJC Rosmalen. Henk van Esch maakte de volgende foto's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitreiking van de prijzen (foto's Henk van Esch)

Er werden vrijdagavond tijdens de finaleronde van het Den Bosch-832 toernooi diverse prijzen uitgereikt. Hieronder een overzicht met foto's van Henk van Esch.

-Beste speler van het toernooi: Joep van der Heijden (OJC Rosmalen)

 

-Topscorer: Basim Rezgui (RKJVV): tien goals

-Beste doelman: Recep Uleman (FC Engelen): helaas vanwege een vingerblessure afwezig. Zijn broer Yasin nam de prijs in ontvangst.

-Sportiviteitsprijs: RKVV Maliskamp

 

 -Jeroen Bosch Trofee: John Huisman

-

Verslag van de halve finales (met foto's van Henk van Esch)

OJC Rosmalen door naar finale na kraker

OJC Rosmalen is de eerste finalist. Een volle Sporthal De Schutskamp wilde spektakel en kreeg spektakel. In de eerste twintig minuten ging het gelijk op. Walid Johry (1-0) en Joep van der Heijden (1-1) zorgden voor een gelijke stand. Enige smetje was de blessure van FC Engelen-doelman Recep Uleman, die bij een duik een vingerblessure opliep. Op de tribune zat jeugdkeeper Sam Pijnenburg, die snel naar de kleedkamer ging om zich om te kleden.

In de tweede helft werd het leuker en leuker. Beide ploegen gingen volle bak en het voetbal was ook hartstikke interessant. OJC Rosmalen leek de overwinning naar zich toe te trekken en via Michael van Rijn en Frank Willems kwam het op 3-1. FC Engelen toonde echter veerkracht en via Johry en Relano Bouwmans eindigde het duel in 3-3. In de beslissende strafschoppenreeks was het OJC Rosmalen dat alle penalty's benutte en doelman Sven Jansen keerde twee pingels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TGG - RKJVV 0-4
De finale van het Den Bosch-832 toernooi gaat tussen OJC Rosmalen en RKJVV. De Bosschenaren wonnen in de halve finale van stadsgenoot TGG met 0-4. Met John de Bever en Johan Marcé in de ploeg bij RKJVV werd het een eenzijdige wedstrijd.

De pijlsnelle Martien de Bekker zorgde hoogstpersoonlijk voor de 0-1 en 0-2. Toen in de tweede helft TGG-doelman Coen Burg mee naar voren ging, ontstond er ruimte en zorgde Nick van Bijsterveld voor de beslissing: 0-3. Het was opnieuw Van Bijsterveld die uiteindelijk ook de 0-4 aantekende.

 

 

 

 

 

 

 
 

Selectie FC Engelen:
18. Recep Uluman
9. Yasin Uluman
8. Marijn van Rijswijk
6. Niels Nagtzaam
10. Whalid Yohri
3. Quinten Vorstenbosch
2. Relano Bouwmans

Trainer: Achmed Erassan

Selectie TGG:
23. Coen Burg
2. Marciano Bouleij
3. Henri den Teuling
4. Roy Netten
5. Paul Lans
6. Kay van den Boogaard
9. Nicky Hendriks
11. Bas van Zeelst

Trainer: Michael Adriaanse

Selectie OJC Rosmalen:
16. Sven Jansen
20. Guus Habraken
6. Thijs van Pinxteren
9. Joep van der Heijden
17. Diego Meerveld
18. Michael van Rijn
3. Frank Willems
25. Randy van Heijnsbergen

Trainer: Mark van der Donk

Selectie RKJVV

 

Verslag van tweede kwartfinale (met foto's van Henk van Esch)

-Real Lunet - RKJVV 5-2
De finale van vorig jaar tussen Real Lunet en RKJVV is in de kwartfinale geëindigd in 5-2 voor de Vughtenaren. RKJVV voetbalde zeker niet minder, maar Real Lunet was erg effectief. Khalid Cherrou (twee), Yamani el Aharchaou (twee) en de behendige Bilal Alla scoorden bij de titelverdediger. Jordy van Dinteren (1-1) en Nicky van Bijsterveld (4-2) waren trefzeker voor de Bossche ploeg.

 

 

 -OJC Rosmalen - WSC 5-1
OJC Rosmalen heeft indruk gemaakt in de eerste wedstrijd van de kwartfinale. WSC werd met bij vlagen uitstekend voetbal met 5-1 aan de kant gezet. Het eerste kwartier bleef WSC nog aardig op de been. Alleen Thijs van Pinxteren kwam na negen minuten tot scoren met een afstandsschot. Mounir Maamar was dicht bij de gelijkmaker, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Aan de andere kant was het na achttien minuten 2-0 toen Michael van Rijn een assist van Diego Meerveld tot doelpunt promoveerde. Een minuut later was het beslist. Joep van der Heijden liet de Waalwijkse doelman kansloos met zijn inzet: 3-0. In de 22ste minuut scoorde Rens van den Hout met een penalty voor de 3-1, maar in de daaropvolgende minuten waren de 4-1 van Meerveld en de 5-1 van Frank Willems een feit.

 

 

 

-WSC - Real Lunet 1-1
WSC heeft toch wel verrassend Real Lunet op 1-1 gehouden. De Waalwijkers waren tegen Real Lunet zeker het eerste kwartier de betere ploeg en kregen ook kansen om de 1-0 van Nick van Bladel te verdubbelen. Real Lunet kreeg vervolgens meer controle en liet zien niet voor niets een titelkandidaat te zijn. Via Bilal Alla werd het ook verdiend 1-1, maar verder kwam de Vughtse formatie niet. Dat had WSC te danken aan keeper Tom van Brakel, die uitstekend keepte.

 

 

RKJVV - OJC Rosmalen 1-0
Nicky van Bijsterveld kroonde zich tot matchwinner in het duel met OJC Rosmalen. De verdediger van RKJVV maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en zorgde daarmee voor een 1-0 overwinning. In een wedstrijd met kansen aan beide kanten, drie gele kaarten (twee voor RKJVV, een voor OJC Rosmalen) en flink wat kabaal vanaf de kant ontstond een boeiend voetbalgevecht. Het enige dat de supporters niet kregen, waren veel doelpunten.

 

 

 

-RKJVV - WSC Waalwijk 6-0
Hij zat op de tribune, maar hoorde dat zijn club RKJVV personele problemen had vanwege blessures. Dus meldde hij zich bij de kleedkamer, trok een shirtje en broekje (andersom, maar dat vergeven we hem in de haast) aan en kwam in het veld. John de Bever, de voormalig beste zaalvoetballer van de wereld, inspireerde zijn teamgenoten en ze maakten gehakt van WSC. Martien de Bekker scoorde drie keer (waarvan een uit een assist van De Bever), Emre Emre Cetinkaya twee keer en topscorer Basim Rezgui scoorde alweer zijn tiende van dit toernooi: 6-0. Daarmee is RKJVV verzekerd van een plek in de finaleronde.

 

 

 

 

 

 

-Real Lunet - OJC Rosmalen 2-3
Real Lunet is de opvallende afwezige in de finaleronde van Den Bosch-832. De Vughtenaren stonden de laatste drie seizoenen in de finale, maar werden vandaag in de kwartfinale derde achter groepswinnaar RKJVV en nummer twee OJC Rosmalen. De Rosmalenaren wonnen in een kraker met 2-3 van Real Lunet. Vooral de 0-2 van Joep van der Heijden was een geweldig doelpunt. Zijn actie werd afgerond met een prachtig stiftje. De openingstreffer kwam op naam van Diego Meerveld, die een pass van Michael van Rijn alleen maar in hoefde te tikken. Drie minuten voor tijd werd het nog wel zeer spannend toen de 1-2 viel en dertig seconden voor tijd zelfs de 2-2 door Khalid Cherrou. Tien seconden voor tijd viel toch nog de winnende treffer toen Michael van Rijn. Dat zorgde voor groot feest bij de Rosmalense formatie, dat zich daarmee plaatste voor de finaleronde.

 

 

 

 

Eindstand:
1. RKJVV
2. OJC Rosmalen
3. Real Lunet
4. WSC

Selectie RKJVV:
1. Fahd Bouchti
5. Emre Cetinkaya
10. Nicky van Bijsterveld
11. Martin de Bekker
12. Faysal El Ghamarti
13. Basim Resgoui
15. Jordy van Dinteren
16. Soka Chan
Joey Jansen

Trainers: Arthur Hoyer en Fatah Hadouir

Selectie Real Lunet:
1. Jesse de Vries
15. Patrick Koppers
5. Kylie Thijs
14. Richard van Rijn
18. Yamani el Aharchaou
12. Bilal Alla
3. Moes El Haddad
10. Khalid Cherrou
30. John Schreuder

Selectie WSC:
1. Tom van Brakel
2. Nick van Bladel
3. Eder de Kok
5. Fachri Tuasamu
7. Mounir Maamar
8. Rens van den Hout
9. Soufiane Bakkali
10. Nafis Alkan

Selectie OJC Rosmalen:
16. Sven Jansen
20. Guus Habraken
6. Thijs van Pinxteren
9. Joep van der Heijden
17. Diego Meerveld
18. Michael van Rijn
3. Frank Willems

Trainer: Mark van der Donk

Verslag van eerste kwartfinale

De verslagen van de eerste kwartfinale. Met dank aan foto's van Henk van Esch.

-FC Engelen - SV CHC 4-1
FC Engelen heeft zich gemeld als titelkandidaat voor het Den Bosch-832 toernooi. De mannen van trainer Achmed Erassan maakten veel indruk door met 4-1 te winnen van CHC. De Bosschenaren kwamen er eigenlijk geen moment aan te pas. FC Engelen speelde compact, gaf weinig weg en was voorin constant dreigend. Bovendien is een kwaliteit dat er eigenlijk geen enkele speler bovenuit stak. Sam de Schepper was wel een jongen die positief opviel en hij was het die zowel de 1-0 als de 4-0 maakte. De 2-0 was een prachtige goal van Yasin Uluman, die doelman Marc Jansen verschalkte met een hakje. De 3-0 was een prachtige treffer van Relano Bouwmans. CHC werd een aantal keer gevaarlijk, maar doelman Recep Uluman keepte voortreffelijk. Eén keer was hij kansloos toen Raoel Noijen in kansrijke positie verscheen. Tegenstanders opgelet: FC Engelen is de ploeg in vorm.

TGG - Maliskamp 3-0
TGG won redelijk eenvoudig met 3-0 van Maliskamp. De Bossche formatie van trainer Michael Adriaanse was een maatje te groot zonder overigens zelf briljant te spelen. Het eerste kwartier gebeurde er weinig in Sporthal De Schutskamp. Toen Bas van Zeelst echter een grote kans miste, ging de wedstrijd pas echt los. Een snoeihard schot van Roy Netten leverde de 1-0 op. Diezelfde Netten was vijf minuten voor tijd ook verantwoordelijk voor de 2-0. In de slotminuut bepaalde Paul Lans de eindstand op 3-0.

Maliskamp - FC Engelen 3-8
Er zijn in het verleden knotsgekke wedstrijden geweest tijdens Den Bosch 800. Maliskamp tegen FC Engelen mag ook zeker knotsgek worden genoemd. Binnen twintig seconden stond Maliskamp al met 1-0 door Dennis Schutte en na vier minuten verdubbelde Nick van Ham de stand. Een vrije trap van Marijn van Rijswijk -door de muur en door de benen van de keeper bracht de spanning terug. Toen FC Engelen vanwege een tijdstraf met een man minder kwam te staan, kantelde de wedstrijd volledig. Yasin Uluman maakte de 2-2, iets later ook de 2-3 en zag dat doelman Recep Uluman met een prachtig schot voor de 2-4 zorgde. Toen de Engelaren wel weer met z'n vijven stonden, leverde een intikker van Niels Nagtzaam de 2-5 op. Schutte met zijn tweede van de wedstrijd zorgde voor nog een klein beetje spanning in de wedstrijd, maar aan de andere kant was de marge snel weer drie. Man of the match Yasin Uluman zette met zijn derde en vierde goal de 3-7 stand op het bord, waarna De Schepper voor het slotakkoord tekende.

CHC - TGG 0-6
CHC is opnieuw tegen een ruime nederlaag aangelopen. Nadat FC Engelen in de openingswedstrijd met 4-1 te sterk was, was nu TGG met 0-6 te sterk. CHC liet niet bepaald een beste indruk achter. TGG hoefde zich niet eens overmatig in te spannen en stond al na dertien minuten met 0-3 voor. Roy Netten maakte er net als tegen Maliskamp twee en zag dat Bas van Zeelst de score opende. De koppies van de spelers van CHC gingen hangen en via Marciano Bouleij, Paul Lans en Kay van den Boogaard liep TGG uit naar een zeer overtuigende 0-6 overwinning.

-SV CHC - Maliskamp 2-3
Maliskamp sluit de poule van de eerste kwartfinale af met een derde plaats. De mannen van trainer Jordy Konings gaven tegen CHC in de laatste minut wel een overwinning weg: 3-3. Het spektakel zat in de start van het duel. Een een-twee tussen Raoel Noijen en Wesley Hamminga werd door eerstgenoemde binnengeknald. Steven Koningstein zorgde voor de pijlsnelle gelijkmaker. Het was Maliskamp dat een periode best aardig voetbalde en zeker niet onverdiend op 1-2 kwam door Daut Selmani. Wederom volgde het antwoord snel. Mo Majiti was het die de 2-2 maakte. Koningstein bleek een plaag voor de CHC-defensie vanwege zijn loopvermogen en bleek ook trefzeker. Zijn tweede van de wedstrijd leek Maliskamp drie punten op te leveren, maar in de laatste minuut was het Jordy Janssen met de gelijkmaker.

FC Engelen - TGG 3-2
FC Engelen heeft zich gekroond tot winnaar van de eerste kwartfinale. De topper tegen TGG werd met 3-2 gewonnen. Niels Nagtzaam en Yasin Uluman met zijn zesde van de avond zetten FC Engelen na negen minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong. Voor doelman Coen Burg het signaal om al vroeg mee naar voren te gaan en de keeper was het die een treffer op zijn naam zette. De 2-1 stand bleef lang op het bord staan. In de 24ste minuut besliste Walid Johry het duel, al kwam TGG via Paul Lans nog wel terug tot 3-2.

 

Eindstand:
1. FC Engelen
2. TGG
3. Maliskamp
4. CHC

Selectie FC Engelen:
18. Recep Uleman
8. Marijn van Rijswijk
9. Yasin Uluman
7. Sam de Schepper
10. Walid Yohri
5. Niels Nagtzaam
2. Relano Bouwmans
3. Fatih Uluman

Speler/trainer: Achmed Erassan

Selectie CHC:
1. Marc Jansen
6. Mo Majiti
5. Jordy Janssen
10. Raoel Noijen
7. Wesley Hamminga
8. Yassine Haddadi
9. Kamal Kassi

Trainer: Don Desbarida

Selectie Maliskamp
16. Steven Koningstein
14. Dennis Schutte
11. Julien Stundebeek
5. Daut Selmani
6. Mark van de Ven
12. Jasper van Schijndel
1. Mark van de Dungen
0. Nick van Ham

Trainer: Jordy Konings

Selectie TGG: 
23. Coen Burg
11. Bas van Zeelst
6. Kay van den Boogaard
4. Roy Netten
5. Paul Lans
2. Marciano Bouleij
3. Henri den Teuling
9. Nicky Hendriks

Trainer: Michael Adriaanse

 

Uitslagen en verslagen van poule C Den Bosch-832 toernooi

De wedstrijden in Poule C:

Real Lunet - Emplina 3-2
Real Lunet en Emplina zijn Poule C begonnen met een 3-2 overwinning voor de Vughtenaren. Beide ploegen lieten in het onderlinge duel zien dat er dit toernooi zeker rekening met ze gehouden moet worden. Het ging 25 minuten gelijk op. Het was de Empelse formatie die na drie minuten op voorsprong kwam. Luke van Ham tekende voor de openingstreffer. Vier minuten later was het Bilal Alla met de gelijkmaker. Beide ploegen kregen vervolgens kansen om te scoren, maar het waren de Vughtenaren die dat als eerste deden. De handen konden in de lucht na de treffer van Yamani Aharchaou. Lang bleef de 2-1 overigens niet op het scorebord staan. Twee minuten later was het Niek van Helvoort met de gelijkmaker. In de slotminuut was het Bilal Alla met zijn tweede die Real Lunet de drie punten bezorgde.

-TGG - RWB 3-0
TGG heeft zonder veel moeite gewonnen van RWB. Het bleef wel lang 1-0, waardoor het spannend bleef tot het einde. Roy Netten was op weg om matchwinner te worden, maar vlak voor tijd verdubbelde Marcianou Bouleij de stand. In de absolute slotfase bekroonde hij zijn goede spel met een prachtige zaalvoetbalgoal: 3-0.

-RWB - Real Lunet 1-4
Real Lunet staat op zes punten uit twee duels. Tegen RWB wonnen de Vughtenaren betrekkelijk eenvoudig met 1-4. De vroege 0-1 was een beauty van Richard van Rijn. Alhoewel, raakte hij de voorzet van Bilal Alla eigenlijk wel aan? Koen van Baardwijk scoorde nog wel de 1-1, maar daarna was het eenrichtingsverkeer. De Waalwijkers werden onder druk gezet en via Gino Dix, Galid Cherrou en Alla eindigde het duel in 1-4.

Emplina - TGG 2-2
Emplina leeft nog. In de slotminuut werd tegen TGG een gelijkspel afgedwongen. Davey van Rooy was het die de 2-2 maakte en daardoor zorgde dat de laatste speelronde nog erg spannend is. Overigens was de 1-0 een ongelofelijk snelle treffer. Na negen seconden moest Jong Oranje-doelman Coen Burg de bal al uit het net halen toen Sjeffie van Esch oog-in-oog met hem verscheen. De 1-0 bleef een tijdje op het bord staan, maar Bas van Zeelst bracht beide ploegen op gelijke hoogte. Het werd ook 1-2 voor de Bosschenaren door Kevin de Jong. Bij die stand had TGG net als Real Lunet zes punten uit twee wedstrijden. Maar het was Van Rooij die zoals eerder genoemd vlak voor tijd voor Empelse vreugde zorgde.

Real Lunet - TGG 2-2
Real Lunet en TGG zijn door naar de kwartfinale. Dankzij het 2-2 gelijkspel kunnen ze niet meer worden ingehaald. Beide ploegen gingen volle bak en er ontstond een boeiend voetbalgevecht. TGG ging vol voor de groepswinst en had goede papieren toen het via Bas van Zeelst en Kay van den Boogaard op een 0-2 voorsprong kwam. Voldoende voor de winst was het niet. De eerste speldenprik kwam van Yamani Aharchaou, de gelijkmaker was een feit toen Bilal Alla het weer eens op zijn heupen kreeg. Laatstgenoemde maakte sowieso al indruk met zijn techniek en doeltreffendheid.

RWB - Emplina 1-2
RWB blijft op nul punten staan. De Waalwijkers sloten het Den Bosch-832 toernooi af met een 1-2 nederlaag tegen Emplina. Jon van de Kamp (1-0), Niek van Helvoort (1-1) en Luke van Ham (1-2) zetten hun naam op de lijst met doelpuntenmakers. De laatste treffer viel in de absolute slotfase.

Eindstand
1. Real Lunet
2. TGG
3. Emplina
4. RWB

Selectie TGG:

23. Coen Burg
2. Marciano Bouleij
3. Henri den Teuling
4. Roy Netten
5. Paul Lans
6. Kay van den Boogaard
10. Kevin de Jong
11. Bas van Zeelst

Trainer: Michael Adriaanse

Selectie Emplina

2. Luke van Ham
7. Sjeffie van Esch
23. Loek van Rooij
3. Niek van Helvoort
8. Samir Johri
5. Lauran den Bekker
4. Davey van Rooy

Trainer: Henk van Dongen

Selectie Real Lunet

10. Galid Cherrou
9. Gino Dix
12. Bilal Alla
3. Mustapha Elhaddad
1. Jesse de Vries
15. Patrick Koppers
30. John Schreuders
5. Kiley Thijs
18. Yamani Aharchaou
14. Richard van Rijn

Trainers: Glenn Simon en Paul van der Loo

Selectie RWB

1. Bart van Heesch
4. Jon van de Kamp
5. Koen van Baardwijk
6. Rachid Abdellaouoi
7. Soufian Elmessaoudi
8. Larry van Ommen
10. Ronald Possemis
11. Abdullah Hachimi

Trainer: Mohamed Sellami

Uitslagen en verslagen van poule B Den Bosch-832 toernooi

De wedstrijden in Poule B zijn woensdagavond gespeeld:

BVV – WSC 3-3
Met nog twintig seconden te gaan leek WSC op weg te zijn naar een 2-3 overwinning op BVV. Glenn Kusters dacht daar echter anders over en schoot de Bosschenaren op het nippertje naar een gelijkspel. De wedstrijd tussen de tweedeklassers ging gelijk op. Mounir Maamar was het die na vier minuten de Waalwijkers op voorsprong bracht. In de achtste minuut tekende Kusters voor de gelijkmaker. Een vernieuwde WSC-voorsprong was na een kwartier een feit. Rens van den Hout maakte de 1-2 en zag enkele minuten later Soufiane Bakkali de voorsprong uitbreiden. Er leek geen vuiltje aan de hand, maar twee minuten voor tijd bracht Thomas Kagie de spanning terug. Het slotoffensief van BVV was vervolgens succesvol, want het leverde in de absolute slotfase de 3-3 op.

CHC - Wilhelmina 4-2
CHC is het Den Bosch-832 toernooi begonnen met een 4-2 overwinning op Wilhelmina. Zowel Wesley Hamminga als Raoul Noijen waren verantwoordelijk voor twee treffers. Zowel de eerste als de laatste treffer werden gemaakt door Wilhelmina. De 0-1 door Nick Lurling, de 2-4 door Benjamin Mol.

Wilhelmina - BVV 3-5
Wilhelmina begon erg goed in de derby tegen BVV. Binnen zes minuten was het al 2-0 door goals van Nick Lurling en Mathew Vos. De ploeg van trainer Marco van Rosmalen kon de voorsprong niet vasthouden, want na dertien minuten boog BVV de achterstand om in een voorsprong. Le Couffeur en Stephan Netten met twee goals zorgden ervoor dat hun ploeg op voorsprong kwam. Glenn Kusters zorgde voor de 2-4, maar via Giovanni van Drunen was de spanning volledig terug: 3-4. Le Couffeur tekende voor het slotakkoord: 3-5.

WSC - CHC 1-1
De wedstrijd tussen WSC en CHC was er niet één om over naar huis te schrijven. Beide ploegen wilden vooral niet verliezen en veel kansen werden er dan ook niet gecreëerd. Ze hebben zich gespaard voor de laatste wedstrijd in deze poule en we kunnen dus vuurwerk verwachten. Het was WSC dat na zes minuten op voorsprong kwam toen voormalig prof Fachri Tuasamu ploeggenoot Nick van Bladel op maat bediende. Wesley Hamminga zette met zijn derde van de avond de 1-1 stand op het bord. Dit met Fatah Hadouir op de tribune, volgend jaar trainer van CHC.

BVV - CHC 2-4
CHC heeft na de derby tegen Wilhelmina ook gewonnen van stadsgenoot BVV. Hamminga, toch wel de man van de avond, was ook in deze wedstrijd trefzeker en scoorde de snelle 0-1. Via Jordy Janssen volgde al snel de verdubbeling van de stand. BVV liet zich echter niet zomaar naar de slachtbank leiden en Thomas Kagie gaf een sportief antwoord: 1-2. Het was vervolgens wachten op de 1-3 met bij CHC ook Raoul Noijen als rustpunt in het team. De speler van FCK De Hommel gaf het goede voorbeeld en schoot de 1-3 achter gelegenheidsdoelman Ridvan Celebi. In de laatste minuten werd het toch nog even spannend. De vierde van Glenn Kusters deze avond betekende de 2-3, maar toen de keeper mee naar voren ging besliste Noijen de wedstrijd door voor een leeg doel niet te missen.

WSC - RKVV Wilhelmina​ 3-2
Op voorsprong komen, dat was niet verrassend voor Wilhelmina dit toernooi. Ook de derde wedstrijd kwamen de Bosschenaren op voorsprong, maar ook dit keer konden ze het niet volhouden. Via Giovanni van Drunen en Sherif Bouselham kwam Wilhelmina op 2-0, maar de laatste twaalf minuten drukte WSC het gaspedaal in. De 2-1 was een eigen doelpunt van Van Drunen en snel werd het ook 2-2 en 2-3 door Mounir Maamar. Wilhelmina-trainer Marco van Rosmalen keek redelijk tevreden terug. "De jongens hebben het goed gedaan en we zijn zeker niet weggespeeld. Alleen een aantal momenten van zwakte leveren dan de tegengoals op."

Eindstand:
1. CHC
2. WSC
3. BVV
4. Wilhelmina 
 
Selectie CHC:
1 Marc Jansen
4 Mohammed Majiti
5 Mo Hamria
6 Jordy Janssen
7 Wesley Hamminga
10. Raoul Noijen
 
Selectie WSC:
 

1. Tom van Brakel
2. Nick van Bladel
5. Fachri Tuasamu
8. Rens van den Hout
9. Soufiane Bakkali
10. Nafis Alkan
7. Mounir Maamar
 
Selectie BVV:
 

1. Ridvan Celebi
3. Stephan Netten
7. Facuzi Garmat
10. Guy Le Coeffefur
8. Ilias Sadqi
6. Murat Dogan
4. Thomas Kagie
9. Glenn Kusters
 
Trainer: Bas Gösgens
 
Selectie Wilhelmina:

 
23. Johnny Hensels
29. Jordey van Ham
26. Halim Daoudi
34. Benjamin Mol
37. Nick Lurling
35. Mathew Vos
28. Narek Grigorian
27. Giovanni van Drunen
36. Sherif Bouselham
 
Trainer: Marco van Rosmalen

Uitslagen en verslagen van poule A Den Bosch-832 toernooi

Poule A van het Den Bosch-832 toernooi is dinsdagavond van start gegaan. OJC Rosmalen, SV BLC, FC Engelen en OSC'45 namen het tegen elkaar op.

OJC Rosmalen - Sv BLC 3-1
Het was de tweedeklasser uit het zuiden van Den Bosch die na vier minuten op voorsprong kwam. Martijn de Wildt zorgde na 4 minuten voor de 0-1. BLC, onder leiding van Henri Wolfs, kon iets meer dan tien minuten genieten van de voorsprong. Daarna werd het 1-1 door Joep van der Heijden en binnen een minuut was het ook 2-1 door Michael van Rijn. BLC, met de zeer ervaren Mischa Stuiver in de gelederen, deed er alles aan om de gelijkmaker af te dwingen. OJC Rosmalen kreeg meer ruimte, raakte ook nog de lat en de paal en scoorde in de laatste seconden de 3-1. Thijs van Pinxteren was het met de derde Rosmalense treffer.

FC Engelen - OSC'45 2-1
FC Engelen is begonnen met een driepunter. De ploeg van trainer Achmed Erassan klopte OSC'45 met 2-1. De Engelaren scoorden via Niels Nagtzaam en de uitstekende Quinten Vorstenbosch. De goal van de Bosschenaren kwam op naam van Matthew Maas.

OSC'45 - OJC Rosmalen 4-11
OSC'45 heeft het OJC Rosmalen alleen de eerste tien minuten moeilijk gemaakt. Via Frank Willems kwam de derdedivisionst op voorsprong, maar Khalid Johri tekende twee minuten later voor de gelijkmaker. Via Diego Meerveld en Thijs van Pinxteren namen de mannen van trainer Mark van der Donk afstand, maar OSC'45 bracht de spanning toch weer terug. Na de 2-4 van Joep van der Heijden ging het vervolgens snel. Via opnieuw Van der Heijden, Diego Meerveld, Willems, Van der Heijden, Willems en Michael van Rijn (twee, waaronder de laatste een schitterende lob) stopte de teller op 11. OSC'45 voegde ook nog twee goals toe aan het totaal: 4-11.

SV BLC - FC Engelen 1-3
FC Engelen heeft net als OJC Rosmalen ook haar tweede wedstrijd gewonnen. SV BLC werd met 1-3 verslagen. Niels Nagtzaam was de grote man aan de kant van de Engelaren. Hij scoorde twee keer en staat daardoor vandaag op drie doelpunten. De andere treffer van FC Engelen kwam op naam van Walid Johry. Danny Mulders had nog wel voor de 1-0 voorsprong gezorgd in het voordeel van SV BLC.

SV BLC - OSC'45 4-2
SV BLC is in Poule A als derde geëindigd. De Bosschenaren wonnen met 4-2 van OSC'45. Het stond vlak voor tijd nog 2-2 en de goal kon aan beide kanten vallen. Hij viel in het doel van OSC'45 toen Mischa Stuiver een voorzet van Youri Pallada binnentikte. De tweede goal van de 44-jarige spits deze wedstrijd. Het slotakkoord was voor Theo Beekmans: 4-2. De 1-0 van BLC kwam van de voet van Nabil Elouajdi.

OJC Rosmalen - FC Engelen 3-5
De winnaar van poule A is FC Engelen. Ondanks de 3-1 achterstand werd OJC Rosmalen met 3-5 geklopt. Michael van Rijn en Joep van der Heijden zorgden al snel voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Door de goal van Sam de Schepper leefde FC Engelen nog, maar pijlsnel bracht Van Rijn de marge weer op twee. FC Engelen toonde veerkracht en kwam onder andere door een goal van Jasin Uluman op 3-3. Diezelfde Uluman was dichtbij de goal van de avond, maar zijn halve omhaal belandde op de paal. Tien seconden later was het wel raak. Marijn van Rijswijk bepaalde de stand op 3-4. Walid Johri besliste drie minuten voor tijd bijna de wedstrijd, maar wederom de paal redde OJC Rosmalen. De 3-5 viel toch en het was Renalo Bouwmans die voor de beslissing zorgde.

Eindstand:
1. FC Engelen
2. OJC Rosmalen
3. SV BLC
4. OSC'45

Topscorers:
Michael van Rijn (OJC Rosmalen) vijf
Joep van der Heijden (OJC Rosmalen) vier
Niels Nagtzaam (FC Engelen) drie
Frank Willems (OJC Rosmalen) drie

Selecties:

OSC'45:
Youri Wolfs
Jeffrey Kappe
Matthew Maas
Leon van Gulik
Fouad Arbib
Khalid Johri
Raymond van Rijn

Trainer: Henri Wolfs

OJC Rosmalen:1. Sven Jansen
12. Guus Habraken
15. Thijs van Pinxteren
10. Joep van der Heijden
13. Michael van Rijn
17. Diego Meerveld
4. Frank Willems

Trainer: Mark van der Donk

Sv BLC:
1. Paul Pelzer
4. Mischa Stuiver
2. Martijn de Wildt
3. Danny Mulders
5. Nabil Elouajdi
8. Youri Pallada
9. Theo Beekmans

Trainer: Herwin Kappé

FC Engelen:


2. Relano Bouwmans
5. Walid Johri
6. Niels Nagtzaam
7. Sam de Schepper
8. Marijn van Rijswijk
9. Jasin Uluman
10. Quinten Vorstenbosch
18. Recep Uluman

Trainer: Achmed Erassan

 

2e plaats Special Teams SV TEC

De mannen van S.v. Tec hebben gisteravond nog een wedstrijd gevoetbald, maar ogen hartstikke fit vandaag tijdens het Den Bosch 832-toernooi. Leuke en sportieve gasten die veel plezier uitstralen zowel tijdens het voetballen als op de tribune.

Lees meer...

6e plaats Special Teams MOC'17 1

Twee teams en de leiders van s.v. M.O.C.'17 vertrokken vanmorgen om 7.30 uur al naar 's-Hertogenbosch. We hopen ze nog vaak te mogen verwelkomen!

Lees meer...

8e plaats Special Teams MOC'17 2

 Het is bijna Kerstmis en daarom vroegen we de spelers van V.V.Haarsteeg om bij de kerstboom te poseren. Naast voetballers dus ook een beetje fotomodellen!

Lees meer...

9e plaats Special Teams RKDVC

De dames en heren van RKDVC hebben er al zeven wedstrijden opzitten. En ondanks de inspanningen blijven ze lachen!

Lees meer...

5e plaats Special Teams VV Haarsteeg

Het is bijna Kerstmis en daarom vroegen we de spelers van V.V.Haarsteeg om bij de kerstboom te poseren. Naast voetballers dus ook een beetje fotomodellen!

Lees meer...

Copyright © 2013. All Rights Reserved.